http://www.srbiau.ac.ir/en

۱۰ مطلب در می ۲۰۱۶ ثبت شده است

Social Security

۰ نظر
.A JAFARI

How to run 1.000.000 Dollar

۰ نظر
.A JAFARI

کسب حدنصاب علمی شرط دعوت به مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی:

کسب حدنصاب علمی شرط دعوت به مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد

 

کسب حدنصاب علمی شرط دعوت به مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هیچ داوطلبی با نمره کل صفر و یا منفی واجد شرایط دعوت به مصاحبه نیست، چرا که شرط لازم برای دعوت به مصاحبه دارا بودن نمره کل مثبت همانند شرایط اعلامی سازمان سنجش آموزش کشور است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مجتبی علوی فاضل سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شرط دعوت به مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد گفت: هیچ داوطلبی با نمره کل صفر و یا منفی واجد شرایط دعوت به مصاحبه نیست، چرا که شرط لازم برای دعوت به مصاحبه دارا بودن نمره کل مثبت همانند شرایط اعلامی سازمان سنجش آموزش کشور است.

 

وی افزود: یکسری مطالب توسط برخی مطرح می شود که همه داوطلبان در یک رشته به مصاحبه دعوت شده‌اند. این در حالیست که براساس الزام کسب نمره حدنصاب علمی، ظرفیت تعدادی از رشته های دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع دکتری به دلیل اینکه هیچکدام از داوطلبان حدنصاب لازم را کسب نکرده‌اند، خالی مانده است و کسی در این رشته‌ها دعوت به مصاحبه نشده است.

 

علوی‌فاضل درخصوص اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری سال ۹۵ دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد برای رعایت حقوق داوطلبان و ایجاد شرایط مساوی برای مصاحبه شوندگان کارنامه نهایی را که حاصل جمع نمره کتبی و مصاحبه داوطلب است پس از انجام مصاحبه در اختیار آنها قرار خواهد داد

 

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص عدم انتشار کارنامه داوطلبان برخلاف رویه سال‌های گذشته، گفت: نتیجه نهایی پذیرفته شدگان آزمون دکتری دانشگاه آزاد حاصل ۷۵درصد نمره آزمون کتبی و ۲۵درصد نمره سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه است، بنابراین یکی از عواملی که می‌تواند باعث تضییع حقوق داوطلبان در مرحله مصاحبه شود، اطلاع مصاحبه کنندگان و حتی سایر داوطلبان از نمره کل و رتبه مصاحبه شونده است.

 

وی گفت:بر این اساس این آگاهی نوعی پیشداوری درخصوص سطح علمی مصاحبه شونده و حتی نتیجه نهایی ایجاد می کند که می تواند مصاحبه فرد و در نتیجه نمره نهایی او را تحت تاثیر قرار دهد. لذا برای ایجاد شرایط برابر و رعایت عدالت در مرحله مصاحبه، دانشگاه آزاد انتشار کارنامه نهایی را که حاصل نمره آزمون کتبی و مصاحبه است را به پس از برگزاری مصاحبه موکول کرده است

 

علوی فاضل ادامه داد: به عنوان مثال فردی با اتکا به نمره کتبی بالا بدون احساس نیاز به آمادگی علمی در مصاحبه شرکت می‌کند و بدیهی است که در مصاحبه نمره مناسبی کسب نکند و انتظار دارد صرفاً براساس نمره کتبی بالا، پذیرش نهائی شود و برعکس فردی با نمره کتبی کمتر ولی با دارا بودن سوابق پژوهشی و آمادگی کامل علمی در مصاحبه شرکت می کند اما به دلیل نمره کتبی پایین‌تر، نگاه مثبتی به توان علمی داوطلبان در مصاحبه نشده و ممکن است شایستگی های او نادیده گرفته شود.

 

سخنگوی دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه هر چند مصاحبه ۲۵درصد نمره نهایی را تشکیل می‌دهد ولی به دلیل رقابت بالا و نزدیکی نمرات کتبی، از اهمیت و تاثیرگذاری بالایی در نتیجه نهایی داوطلبان برخوردار است، گفت: اعلام نمره و رتبه کتبی، قبل از مصاحبه می‌تواند باعث تأثیر در اعتماد به نفس فرد و حتی نظر گروه مصاحبه کننده شود. اعتراضات داوطلبان در سالهای گذشته و تقاضاهای مکرر آنها مبنی بر انجام مصاحبه مجدد و نیز نتایج نهایی پذیرفته شدگان در سالهای گذشته نشان می دهد که بهترین شرایط مصاحبه وقتی است که داوطلبان بدون پیش داوری و در شرایط یکسان در جلسه مصاحبه حضور یابد.

۰ نظر
.A JAFARI

شماره گذاری مقالات

خیلی از مقالات به گونه ای تعریف شده که نوع شماره گذاری صفحات با هم متفاوت است، به عنوان مثال برای فهرست، صفحات را با حروف شماره گذاری می کنند و مابقی را با عدد. با ما همراه شوید تا نحوه شماره گذاری متفاوت در صفحات یک فایل مشخص را برایتان شرح دهیم. طبق مراحل زیر کار را دنبال کنید:  مرحله یک- در انتهای صفحه ای که می خواهید شماره صفحات پس از آن، از نوع دیگری باشد، کلیک و سپس از زبانهPage layout، از گروه Page setup از فهرست کشویی break گزینه Next page را انتخاب کنید تا در واقع سند شما به 2 بخش با نام های section 1 و Section 2 تقسیم شود. برای این که از درستی انجام کار خود مطمئن شوید با دابل کلیک روی header یا Footer صفحات عناوین header section 1 یا Footer section 1 مشخص می شود. اگر با دابل کلیک همچنان عناوین header یا Footer ظاهر شد، یعنی این که Page break انجام نشده است و باید دوباره مرحله اول را تکرار کرد.  مرحله 2- در Footer section 2 دابل کلیک کنید؛ با انجام این کار زبانه Design در ریبون ظاهر می شود. حال از قسمت Navigation گزینه Link to previous را غیر فعال کنید. با انجام این کار در واقع ارتباط بین Footer section 2 با Footer section 1 قطع و زمینه ایجاد دو Footer متفاوت در یک سند، ایجاد می شود.  مرحله 3- از تب insertو از گروه Header & Footer از فهرست کشویی Page Number، گزینه Format Page Number را انتخاب کنید، حال از قسمت Number Format ، می توانید حالت حروف را برگزینید.  مرحله 4- در Footer section1 دابل کلیک و از تب insert، از گروه Header & Footer، از فهرست کشویی Page Number ،از گزینه Bottom of Page یک حالت را انتخاب کنید. تا به اینجای کار section 1، با حروف شماره گذاری شد.  مرحله 5- در Footer section 2 دابل کلیک و از تب insert، از گروه Header & Footer، از فهرست کشویی Page Number، گزینه Format Page Number را انتخاب کنید و از قسمت Number Format حالت شماره گذاری را به عدد برگردانید. در همین قسمت گزینه Start at را نیز روی عدد یک تنظیم کنید. دوباره از تب insert، از گروه Header & Footer، از فهرست کشویی Page Number، گزینه Format Page Number را انتخاب و از قسمت Number Format، از گزینه Bottom of Page یک حالت را انتخاب کنید تا کار بنا به تعریف شما پایان یابد./

۰ نظر
.A JAFARI

تبریک فراوان به پذیرفته شدگان دکتری و آرزوی موفقیت برای همه عزیزان همراه

دانشجویان گرامی و عزیز،

تبریک فراوان به پذیرفته شدگان دکتری، مقدم شما گلباران؛ و آرزوی بهترین ها برای همه عزیزان همراه.

۰ نظر
.A JAFARI

بزرگمرد بازاریابی حرفه ای ایران، جناب آقای دکتر حیدرزاده

با سلام و احترام به تمامی عزیزان، همراهان همیشگی و فهیم،  

با سپاس از تمامی اساتید علمی کشور، حمایت قاطعانه خود را از جناب آقای دکتر حیدرزاده، بزرگمرد بازاریابی حرفه ای ایران، از مفاخر فرحیخته بازاریابی نوین ایران پهناور، رهبری یکتا در بالاترین سطوح مدیریتی و آموزشی، استادی منحصر به فرد در هدایت دانشجویان به بالاترین سطوح علمی، با برنامه ریزی مدون و صاحب سبک در پیچیده ترین سطوح علمی، استادی فرزانه و سمبل افتخار در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران دانشکده بازرگانی، با صدها اثر علمی برتر در تمامی سطوح ملی و بین المللی، اعلام می داریم.  

امضا

دانشجویان بازرگانی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران، ایران

پیوست:

قدردانی، عشق و حمایت از استاد 

رونوشت:

اساتید، فرحیختگان، مدیران برتر کشور، حامیان صلح و دوستی 

۰ نظر
.A JAFARI

اعلام نتایج دکتری دانشگاه آزاد اسلامی

اعلام نتایج دکتری دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجویان گرامی،

هم اینک می توانید با مراجعه به سایت مرکز آزمون، نتایج دکتری سال 1395، را مشاهده فرمایید.

دکتر کامبیز حیدرزاده

۰ نظر
.A JAFARI

مجتمع‌های تجاری دنیا در ایران - دکتر کامبیز حیدرزاده - صفحه نخست روزنامه فرصت بزرگان بازاریابی حرفه ای ایران

مجتمع‌های تجاری دنیا در ایران

 

سونامی ساخت «مال» در ایران، فرصت یا تهدید؟

 

بزرگ‌ترین مجتمع تجاری دنیا در ایران! همین تیتر خیره‌کننده کافی است تا هر مخاطبی بخواهد در مورد جزییات این پروژه اطلاعاتی را به‌دست آورد. اما آنچه مشهود است این موضوع است که بدون شک برندهای خارجی سهم گسترده‌ای در نمایش محصولات خود در این فضا خواهند داشت، به‌خصوص در فضای پسابرجام که سرمایه‌گذاران خارجی زیادی در ایران هزینه کرده‌اند.

 

همین امر بهانه‌ای شد تا این مسئله در ذهن‌مان نقش ببندد که اگر چنین مجتمع‌های تجاری در ایران به بهره‌برداری برسند، تکلیف‌ مال‌های سنتی و ایرانی در رقابت با این مجتمع تجاری چیست و چگونه می‌توانند جلوی طراحی خوش آب ‌و رنگ و عظمت این مال سرپا مانده و به رقابت خود ادامه دهند؟

 

برای پاسخ این پرسش‌ها  سراغ دکتر کامبیز حیدرزاده، کارشناس مدیریت بازاریابی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات رفتیم و متن زیر ماحصل این گفت‌وگوست.

 

شناخت برندهای خارجی از مصرف‌کننده ایرانی چگونه است؟ آیا آنها تحقیقات بازاریابی را برای این شناخت انجام دادند یا در پی الگوسازی و تغییر رفتار مصرف‌کننده ایرانی متناسب با سلایق روز دنیا هستند؟

 

در پاسخ به این سوال طبیعی است که جهان رسانه‌ای شده امروز، برند یا «نام و نشان تجاری» را بیش از هرچیزی به‌عنوان نوعی ترویج «سبک زندگی» می‌شناسد. اگر یک شرکت نتواند دارای نام و نشان تجاری معتبر و شناخته شده‌ای شود، در بازار رقابت حذف می‌شود.

 

بنابراین تلاشی مضاعف برای جهانی شدن و رقابت با سایرین لازم است تا بتواند به حیات خود ادامه دهد و از سوی دیگر از طریق الگوسازی به مصرف‌کننده القا می‌کند با میزانی که از این نام و نشان‌های تجاری (چه داخلی و چه خارجی) استفاده ‌می‌کند به سبک زندگی جهانی نزدیک‌تر می‌شود.

 

به هر دلیلی مصرف‌کننده ایرانی هم دوست دارد شبیه جهانیان شود یعنی با سلایق روز حاکم در دنیا کنار بیاید و لذت ببرد. بنابراین به دلیل نیاز متقابل تولید و عرضه‌کننده نام و نشان تجاری معتبر از یک سو و مصرف‌کننده از سوی دیگر، قطعا تولید یا عرضه‌کننده بدون شناخت از مصرف‌کننده وارد بازاری نخواهند شد.

 

تکلیف بازارهای سنتی و ایرانی با مال‌ها و مراکز خرید مدرن (مانند پالادیـم و ارگ کـــورش در تهران، سیتی سنتر اصفهان، پانارومای کلارآباد مازندران، خلیج فارس شیراز، لاله پارک تبریز و...) در این رقابت چیست؟

 

تا دو دهه قبل، «بازار» مهم‌ترین مکان برای خرید بود یعنی قلب زندگی تجاری برای مردم بود اما امروزه چنین نیست. هرچند فضای «بازار» غیر‌طبقاتی و غیرتمایز یافته و متمرکز بر حضور «مردان» بوده و هست اما فضای «مال»‌ها و مراکز خرید مدرن، فضایی تمایز یافته و طبقاتی و متمرکز بر حضور «انبوه دختران و زنان» بوده و هست.

 

اگر بخواهیم در مقام مقایسه برآییم «بازار» دارای معماری مردانه با فروشنده‌های اغلب مرد است، اما «مال» با فضاها و نورپردازی خاصش، معماری و قالبی زنانه دارد و اغلب فروشندگانش هم دختران و زنان هستند. رقابت اصل اساسی و پیش‌نیاز بازاریابی است و این مهم حتما با زنده ماندن هر دو یعنی بازار سنتی و مال‌ها پیش خواهد رفت.

 

به نظر شما مراکز خرید قدیمی و فروشگاه‌ها و حتی بازارها چگونه می‌توانند جلوی طراحی خوش آب و رنگ و عظمت مال‌ها همچنان سرپا بمانند؟ 

 

وقتی در دنیا صحبت از معماری پست مدرن و نظریه‌های شهری می‌شود، نخستین نمونه‌ها «پارک‌های موضوعی» (Theme Park) هستند که سمبل مشخص آنها دیزنی لند (Disney Land) است، فکر می‌کنم ساخت مال‌های بزرگ جهان با این مشخصات، تداوم تم پارک است یعنی قرار نیست فقط در آن تفریح کنید، قرار است خرج هم بکنید و تمام کارهایی را که ممکن است در طول یک روز به‌عنوان مصرف و سرگرمی انجام دهید، در این مال یکجا جمع شده است، یعنی «شهر خرید و سرگرمی».

 

شما تجربه بودن در طبیعت را هم در چنین مال‌هایی خواهید داشت. یعنی در مال درخت، فواره و استخر وجود دارد، مانند مال وست ادموتون (West Edmonton Mall)  در کانادا که دریاچه دارد یا امارات مال (Mall of Emirates)  در امارات که پیست اسکی دارد.

 

هرچه خواسته‌های بیشتری را تامین کنید، مردم بیشتر در مال توقف می‌کنند و برخلاف «بازار سنتی»، توقف بی‌جا مانع کسب نیست و مزید امتنان هم است. یعنی پدیده «خریدار – تماشاگر» (Shopper - Spectator) حتما در مورد چنین مال‌هایی صدق می‌کند، به عبارتی چنین مال یا مرکز خریدی، ویژگی‌های یک «شهر» را درون خودش باز تولید کرده است.

 

یکی از ویژگی‌های چنین مال‌های بزرگی در جهان این است که عموما در حاشیه شهرها قرار دارند یعنی مال، فضایی نیست که بتوان پیاده به آن دسترسی داشت و در مرکز شهر باشد. مراکز خرید قدیمی و فروشگاه‌ها و حتی بازارها، حتما در رقابت با مال‌های جذاب، به‌گونه‌ای راه زنده ماندن را پیدا خواهند کرد، چه با تخفیف و قیمت‌های کمتر باشد و چه با قیمت‌های متفاوت و گاه گران و عرضه کالاهای لوکس و خاص. کاری که در میلان و پاریس و لندن و نیویورک اتفاق افتاده است.

 

توسعه این مال‌ها در شهرهای ایران (اصفهان، تبریز، مشهد، تهران و...) با مقیاس‌های کوچک و بزرگ، آیا به برندینگ بازارها و مراکز خرید سنتی این شهرها و اطراف آنها لطمه نخواهد زد؟

 

ظهور خیابان‌های تجاری از حدود یکصدسال پیش که خیابان به مفهوم اروپایی آن در ساختار شهر تهران پدیدار شد، به مهم‌ترین رقیب بازار سنتی بدل شد و بسیاری از صاحبان کسب‌و‌کار از دل بازار اصلی خارج و در کناره خیابان‌ها به اشتغال ادامه دادند.

 

گذر سال‌ها نشان داد که هر چند خیابان تجاری در جریان توسعه و تغییر ساختار شهر ایرانی، پنجه روی بازارهای سنتی کشید و بسیاری از بازارها به دلیل توسعه خیابان‌های تجاری قطعه قطعه شدند اما در نهایت بازار سنتی و خیابان تجاری با هم کنار آمدند و به یک ترکیب کارآمد تبدیل شدند. به نظر می‌رسد هم‌اکنون نیز مال‌ها و مراکز خرید مدرن نه در تقابل مستقیم با فروشگاه‌های کوچک سطح شهر و پاساژهای تجاری، بلکه با تکیه بر ویژگی‌های خود به تعریف جدیدی از جایگاه‌شان در شهرهای ایران دست یابند و همساز یکدیگر شوند.

 

در این میان ظهور پدیده‌ای که می‌توان آن را «دیجی بازار» یا همان کسب‌و‌کار اینترنتی نامید، خود بر پیچیدگی‌های این ماجرا افزوده است. هرچند هیچ‌گاه در جهان هم رقیب «مال»‌ها نشده و نمی‌شود، چون حس تجربه خرید مشتری (Customer Shopping Experience)  را منتقل نمی‌کند و در نهایت نقش تسهیل‌کننده دارد.

 

با جست‌وجو درباره تصویر مراکز خرید یا مال‌ها در سینمای ایران، به جز دو فیلم نتیجه دیگری نخواهیم یافت. اولی «فیلم آب و آتش» ساخته‌ فریدون جیرانی است که با نگاه منفی به «فروش فروشگاهی» (خرده‌فروشی Retailing) و نگاه تهییج‌کننده مصرف، به نوعی نقش این مراکز خرید را به نقد می‌کشد و دیگری «فیلم بوتیک» ساخته حمید نعمت الله است که این بار هم اتفاقا همان نگاه نابودشدن یا مصرف شدن مشتریان این مراکز خرید به چشم می‌خورد.

 

به زعم نویسندگان و کارگردانان این دو فیلم، این پایان‌های تراژیک به نوعی پیشگویی سرنوشت جامعه مصرف‌گرایی خواهد بود که در آن اخلاقیات افول کرده و روابط و عواطف انسانی بازاری شده است. بررسی درباره تصویر مال‌ها و مراکز خرید در سینمای جهان ما را به فیلم معروف «نماهایی از یک مال» ساخته مازورسکی می‌رساند که اکثر زمان آن در یک مرکز خرید می‌گذرد و داستان یک زن و مرد را دنبال می‌کند.

 

با مرور در ادبیات ایران برای یافتن پاسخ این پرسش که «مراکز خرید مدرن یا مال‌ها چه جایگاهی در ادبیات ایران دارند؟» به سختی می‌توان به دو رمان اشاره کرد، هر چند این دو اثر هم مسئله اصلی‌شان مال‌ها نبوده و صرفا نگاهی حاشیه‌ای به این موضوع دارند. نخستین رمان «گلف روی باروت» از آیدا مرادی آهنی و «یوسف آباد خیابان سی و سوم» اثر سینا دادخواه است. حال آنکه «روزنامه گاردین» در سال 2012 پنج رمان معروف را معرفی کرد که هنوز هیچ ناشر ایرانی‌ای آن را به فارسی ترجمه نکرده است.

 

شاید در راستای فعالیت‌های تبلیغاتی مال‌های معتبر ایران امکان ترجمه آنها به زبان فارسی محقق شود. این رمان‌ها عبارتند از؛ «آنچه گم شد» از کاترین اوفلین، «بهشت بانوان» از امیل زولا، «غار» از ژوزه ساراماگو، «مال» از اس.‌ال.‌گری و «خون سلطنتی» از جی جی بالارد.

 

ارتباط مصرف‌کننده ایرانی با نام و نشان‌های تجاری معتبر خارجی چیست؟ و این جایگاه در چند سال اخیر چه تغییری کرده است؟

 

تفاوت مال‌ها با بازارهای سنتی در واقع تفاوت اقتصاد پست مدرن (پسامدرن) با اقتصاد سنتی سرمایه‌داری است. مال‌ها یا مراکز خرید مدرن ما را از «اقتصاد بازار» (Market Economy) به «فرهنگ مصرف‌کننده» (Consumer Culture) می‌برند که پدیده دنیای معاصر در قرن بیست و یکم است. در «اقتصاد بازار» شما کالا یا خدمتی را تولید کرده و می‌خواهید آن را با قیمت مناسب بفروشید، سودی به دست آورده و به حیات کسب‌و‌کار خود ادامه دهید و دیگر با مصرف‌کننده کاری ندارید.

 

اما در «فرهنگ مصرف کننده» با فروش یک کالا یا خدمت کار به اتمام نمی‌رسد بلکه با یک شبکه بسیار پیچیده و به هم تنیده‌ سروکار داریم که به مصرف‌کننده القا می‌کند علاوه بر ذات «مصرف» به «نشانه یا نشانه‌هایی» هم نیاز داریم.

 

به این معنا که شما اگر یک گوشی «اپل» یا یک کیف «گوچی» به دست می‌گیرید یا یک روسری «لویی ویتون» استفاده می‌کنید، درواقع فقط از یک موبایل، کیف و روسری استفاده نکرده‌اید، بلکه شما یک «نام و نشان تجاری» یا «نشانه نمادین» (Symbolic Sign) را با خود حمل می‌کنید. در نتیجه «فرهنگ مصرف کننده» نه فقط یک کالا یا خدمت، بلکه به شما «نشانه» (Sign)، معنا (Meaning)و هویت اجتماعی (Social Identity)  می‌فروشند.

 

این نام و نشان‌های تجاری معتبر خارجی چه اقداماتی برای ارتباطات با مصرف‌کننده ایرانی انجام داده‌اند؟

 

در حالی‌که «بازار» بیشتر با خرید کردن (Doing Shopping) موضوعیت دارد، مال‌ها و مراکز خرید مدرن با مفهوم خرید رفتن (Going Shopping) معنا می‌شوند. این خود تفاوتی بین ارزش‌های کاربردی، مبتنی بر فایده (Utilitarian Value) یا مبتنی بر خرید معقولانه را با ارزش‌های لذت جویانه (Hedonic Value) یا مبتنی بر تفریح و سرگرمی به خوبی نشان می‌دهد.

 

به زبان ساده در بازار «توقف بیجا، مانع کسب است»، اما در مال‌ها و مراکز خرید مدرن توقف بیجای مشتری نه تنها مانع کسب نیست بلکه «پاخور» (Customer Footfall) مال را افزایش می‌دهد، موضوعی که از ضروریات رونق یک مال یا مرکز خرید مدرن است.

 

به عبارت دیگر مفهوم «خریدار» به‌عنوان «پرسه زن» یا مال‌گرد (Flanuers) در مرکز توجه است، یعنی یک مرکز خرید مدرن یا مال باید بتواند همچون یک «شهر» اوقات فراغت (Leisure Time) بازدید‌کنندگان را پر کند و در آن هم جنبه «خرید» (Shopping) مهم باشد و هم «سرگرمی» (Entertainment) مشتری. نام و نشان‌های تجاری معتبر خارجی به دلایل ذکر شده تلاش می‌کنند با حضور در چنین مراکزی ارتباط خود با مصرف‌کننده ایرانی را تقویت کنند.

 

هرچند فضای «بازار» غیر‌طبقاتی و غیرتمایز یافته و متمرکز بر حضور «مردان» بوده و هست اما فضای «مال»‌ها و مراکز خرید مدرن، فضایی تمایز یافته و طبقاتی و متمرکز بر حضور «انبوه دختران و زنان» بوده و هست. اگر بخواهیم در مقام مقایسه برآییم «بازار» دارای معماری مردانه با فروشنده‌های اغلب مرد است، اما «مال» با فضاها و نورپردازی خاصش، معماری و قالبی زنانه دارد و اغلب فروشندگانش هم دختران و زنان هستند.

USDunlimited@   کانال بزرگ تلگرام دانشجویان برتر علوم و تحقیقات  

۰ نظر
.A JAFARI

مصاحبه اختصاصی صفحه نخست روزنامه فرصت از جناب آقای دکتر حیدرزاده از بزرگان بازاریابی حرفه ای ایران

🌹اگر داشتن فکر و اندیشه مثبت به تنهایی کارساز بود، باید همه در کودکی اسب های کوچک داشته و اکنون نیز زندگی رویایی داشته باشیم؛ هر موفقیت بزرگ با عمل به دست می آید.

 

«آنتونی رابینز»

 

🌹احتراما"، لینک زیر مصاحبه اختصاصی روزنامه فرصت از جناب آقای دکتر حیدرزاده از بزرگان بازاریابی حرفه ای ایران، است؛ که فردا پنجشنبه 23 اردیبهشت 1395 به صورت کاغذی منتشر خواهد شد. لذا، تمامی علاقمندان به حوزه بازاریابی حرفه ای می توانند با مطالعه مصاحبه ایشان از نظرات ایشان بهره مند شوند.

 

امیر جعفری 

 

http://forsatnet.ir/school-business/sales-marketing-manager/%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF.html

۰ نظر
.A JAFARI

دانلود مستقیم فایل ضروری ارائه کتب برتر حوزه مدیریت مختص زمان نمایشگاه بین المللی کتاب ( مورد توجه دانشجویان تمامی کشور )

برخی کتب را باید چشید، برخی دیگر را باید بلعید و تعداد محدودی را هم باید جوید و هضم کرد.

 «فرانسیس بیکن»

دانشجویان و علاقمندان در حوزه مدیریت بازاریابی

نظر به برگزاری نمایشگاه کتاب از تاریخ پانزدهم اردیبهشت در محل جدید نمایشگاه کتاب واقع در شهر آفتاب، بی ­شک همه افراد در جستجوی کتاب­هایی در زمینه رشته تحصیلی خود می­ باشند تا بتوانند در حوزه مورد نظر، اطلاعات فعلی خود را تکمیل نمایند. برخی افراد نیز در زمینه ­های اجرایی نیاز به اطلاعاتی دارند که شاید در میان انبوه    کتاب­های منتشر شده و موجود در بازار کنونی، دچار سردرگمی و ابهام گردند. کتاب خوب، زیاد است اما پیدا کردن کتابی که تراوشات ذهنی ما را به عینیت تبدیل کند دشوار است.

به پیوست کتاب­های توصیه شده جهت مطالعه علاقمندان رشته مدیریت بازاریابی ارسال می­ گردد. در صورت تمایل به ارتقای مهارت­های خود در رشته بازاریابی می­ توانید از این کتاب­ها در نمایشگاه کتاب بازدید و در صورت تمایل تهیه نمایید.

(دانلود مستقیم فایل ضروری ارائه کتب برتر حوزه مدیریت مختص زمان نمایشگاه بین المللی کتاب ( مورد توجه دانشجویان تمامی کشور
حجم: 3.62 مگابایت
توضیحات: نمایشگاه بین المللی کتاب از 15 لغایت 25 اردیبهشت 1395

یادآوری جدیدترین نکات آموزشی:

   کانال بزرگ دانشجویان    USDunlimited@

۰ نظر
.A JAFARI